Bokpresent.se -
ett bokogram med signerade böcker!

​​​​Bokpresent.se är en tjänst där vi vill hjälpa människor att sprida glädje och omtanke med hjälp av böcker. Oftast behöver inte själva gåvan i sig vara så stor för att göra underverk och visa mottagaren att du tänker på och uppskattar denne. Med en bok får man dessutom något som räcker betydligt längre än tex. en blomma eller en chokladask.

Innehållet i en bok kan ge en fantastisk upplevelse som tar läsaren till nya spännande världar och sammanhang. Inte sällan så kan en bok också ge läsaren nya insikter och perspektiv som på riktigt kan förändra dennes liv.

Att bidra till nya perspektiv, insikter och kunskap för ett bra liv är viktigt för oss och också en av anledningarna till att många av de böcker vi förmedlar är inom områden som mental träning och personlig utveckling. Men det finns också med romaner i vårt utbud, då vi vet att det ofta finns en stor glädje i att försvinna in i en bra historia som så ofta sker när man läser en bra roman.

Vårt produktsortiment utvecklas kontinuerligt och vi tar gärna emot förslag och tips från dig på boktitlar som just du tycker vi saknar i vårt sortiment.

En av flera saker som gör bokpresent till en unik tjänst är att alla titlar i vårt sortiment är signerade av författaren själv.
 

Varmt välkommen till bokpresent.se
Fredric Backnert

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen